Hvala Vam što ste posjetili našu internet stranicu “doofamm.com”. Vaš pristup, kao i korištenje naše internet stranice podliježu ovim uslovima korištenja i važećim zakonskim propisima koji uređuju ovu oblast. Pristupom i korištenjem internetske stranice, prihvatate bez ograničenja ove uslove korištenja. Ukoliko ne prihvatate ove uslove bez ograničenja, molimo Vas da napustite našu internet stranicu.

VLASNIŠTVO SADRŽAJA

Internet stranica i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijali i ostali materijali na ovoj internet stranici postavljeni su uz dozvolu vlasnika ili ovlaštenog nosioca prava. Korištenje sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korištenja, bez pisane dozvole vlasnika sadržaja je strogo zabranjeno. Autor će zaštititi svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava u najvećoj mjeri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.

VAŠA UPOTREBA INTERNET STRANICE

Sadržaj internet stranice može sadržati netačne podatke ili štamparske greške. Promjene na internet stranici se mogu napraviti periodično u bilo kom trenutku i bez obavještenja. Autor se ne obavezuje da redovno ažurira podatke na ovoj internet stranici. Autor, takođe ne garantuje da će internet stranica funkcionisati bez prekida ili greške, da će nedostaci biti blagovremeno otklonjeni ili da je internet stranica kompatibilna sa Vašim hardverom ili softverom.

IZUZEĆE OD ODGOVORNOSTI

Internet stranicu koristite isključivo na vlastitu odgovornost. Autor nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu koja nastane u toku korištenja internet stranice.

LINKOVI STRANICE TREĆIH LICA

Internet stranica može sadržavati linkove drugih internet stranica čiji vlasnik ili korisnik nije autor. Takvi linkovi su obezbjeđeni isključivo da bi Vam pružili što više informacija. Autor ne kontrološe i nije odgovoran za rad, sadržaj, politiku privatnosti ili bezbjednosti ovih internet stranica. Ukoliko uspostavite vezu sa internetskim stranicama preko linka sa naše stranice to činite na sopstvenu odgovornost.

IZMJENA USLOVA KORIŠTENJA

Autor može u svakom momentu izmjeniti navedene uslove korištenja tako što će ažurirati ovaj tekst. Vi ćete automacki biti obavezani novim uslovima korištenja sadržajima u izmjenama, te bi iz tog razloga trebali da periodično posjetite ovu stranicu radi upoznavanja sa trenutno važećim uslovima korištenja.