VANJSKE ROLETNE

Estetika i jednostavnost dvije su posebne karakteristike naših vanjskih roletni. Roletne se montiraju spolja i spuštaju direktno ispred prozora ili kliznih vrata.

Efikasnije su u zaštiti vašeg doma od direktnog sunčevog zračenja od bilo kakvih zatvorenih roletni. Vanjske roletne nose pohvale kako inžinjera, radnika u kancelarijama tako i individualnih vlasnika kuća i stanova.

Roletne ne samo da će pružiti više privatnosti i zaštitu od topline – već će i dodati šarm i individualnost eksterijeru Vašeg objekta.

Unutrašnje roletne

UNUTRAŠNJE ROLETNE

Unutrašnje roletne uredna su i elegantna alternativa zavjesama, vanjskim žaluzinama i drugim prozorskim zavjesama za vaš dom ili poslovni prostor. Savršeno uklapaju u staklo, što znači da se neće oštetiti i skoro nikada neće trebati čišćenje.

Na sve naše roletne garantujemo dugoročnu kvalitetu i energetske performanse Vaših prozora i vrata, pružajući Vam mir te nećete imati nikakvih problema u budućnosti.

Unutrašnje roletne takođe daju izolacijskoj staklenoj jedinici njenu strukturnu čvrstoću, osiguravajući stabilnost te eliminišu šanse za pomicanje nakon instaliranja. Ovo je posebno važno u Većim jedinicama koje se koriste u dvorišnim i dvokrilnim vratima.

PODFASADNE ROLETNE

Podfasadne roletne se razlikuju po tome što se ugrađuju ispod fasade te je okvir pri tome nevidljiv sa vanjske strane. Mogu se opremiti i integrisanim komarnicima.

Kao i ostale roletne, pružaju izuzetnu zaštitu od sunca i pružaju Vašem objektu privatnost te dodaju ekstremno elegantan i moderan izgled Vašeg prostora.

Za one koji žele povećati prostor i stvoriti minimalistički osjećaj, ovo je dobra opcija za razmatranje.