PLISE (KLIZNI) KOMARNICI

Plise komarnici su najnoviji sistem samostojnih komarnika i namjenjeni su za zaštitu od insekata za prolaze na balkon ili terasu. Izrađeni su tačno po mjeri i garantiraju vam zaštitu.

Upravljanje plise komarnika je slično unutarnjim plise sjenilima samo što je horizontalno. Mrežica komarnika se složi u paket i otvara se kao harmonika. Otvaranje i zatvaranje je moguće sa vanjske i unutarnje strane.

Plise komarnik se može ugraditi na sve vrste vrata i za njih nije potrebno puno prostora.Okvir komarnika je izrađen iz visokokvalitetnog ekstrudiranog aluminija. To garantira dug životni vijek otporan je na koroziju i ne krivi se.

Mrežica komarnika je izrađena iz naborane i na spoju varene tkanine iz polipropilena s šivanjem Mrežica se ne trga i lako se čisti s vodom.

FIKSNI KOMARNICI

Fiksni komarnici nude potpunu zaštitu od komaraca za prozore gdje nije potrebno imati prolaz. Ugrađeni su direktno na prozorski okvir i možete ih po želji skinuti i staviti nazad.

To je posebno pogodno za potrebe čišćenja ili ako ih želite skinuti kada vam nisu potrebni.Okvir komarnika izrađen je od visokokvalitetnog ekstrudiranog aluminijuma. To garantuje dug životni vijek, otporan je na koroziju i ne krivi se.

Plastificirano bojenje s debeloslojnim nanosom boje u odabranoj boji iz RAL palete garantuje da nije potrebno komarnike više bojiti. Izbor prave boje može dodatno uljepšati Vaš dom.